السبت، 22 يناير 2011

بالصور طريقة عمل شوربة الملفوف الحارة


شوربة الملفوف الحاره - طريقة عمل شوربه الملفوف
شوربة الملفوف الحارة 
طريقة عمل شوربة الملفوف الحارة  كيفية عمل شوربة الملفوف شورة ملفوف بالصور شرح طريقة عمل شوربة الملفوف
  



1 ونصف كوب ملفوف ابيض مقطع 

بصلة متوسطة مقطعة مكعبات 

جزرة متوسطة مقطعة شرائح 

2 كوب مرقة 

صوص شطة حارة

زيت زيتون

ملعقة كبيرة صلصة طماطم

جوز الطيب 


نضع ملعقة زيت زيتون فى حلة على النار وفيها البصل ونشوحه لمدة 3 دقائق 




وبعدين نضيف الجزر ونشوحه لمدة 3 دقائق اخرى 




وبعدين نضيف الملفوف ونقلب 



ورشة من جوز الطيب الطازج على الخليط 




وبعدين نضع الصلصة ونقلب




ونضع صوص الشطة الحارة حوالى ربع كوب 




وبعد التقليب دقيقتين نضيف المرقة 





ونتركها تستوى لمدة 20: 30 دقيقة




واخيراً نقدمها 









0 التعليقات:

إرسال تعليق

اخر مواضيع الموقع

حياتي من كتاب ذكرياتي